De passie van dit beroep is samen een combinatie te mogen zijn in een behandeling en het dier mee te geven wat deze op dat moment nodig heeft en het beste aan voelt. Samenwerken voor het mooiste effect op een ontspannende manier. Elke behandeling is anders. Voor ieder dier en eigenaar een pakket en advies op maat. 

 

Dit kan ontstaan vanuit:

  • Het probleem
  • Moeite met de verbinding
  • Innerlijk of lichamelijke problemen
  • Het verleden van uw dier
  • Balans
  • Een trauma
  • Gevoeligheid 
  • Onbegrip

Het unieke van dit werk is om met alle technieken en kennis de mooiste samenstelling van een behandeling voor u en uw hond te mogen bieden om elkaar verder te mogen helpen.  Heeft u vragen neem dan contact met me op om uw wensen te bespreken.

Samen kijken we wat de beste oplossing is voor u en uw dier. 
Mijn naam is Ellen Jenniskens. Van kleins af aan al een groot hart voor elk dier. Met een bijzondere verbinding met de dieren is het elke dag genieten om mijn passie te mogen delen in mijn beroep. Na eerst jaren werkzaam geweest te zijn als paraveterinair in een dierenartsenpraktijk in de regio gaat mijn interesse voornamelijk uit naar de gezondheid van uw dier.  

In 2009 heb ik me volledig toegelegd op het behandelen van paarden en sindsdien ben ik er dagelijks mee bezig. Van hobby pony tot paarden op internationale niveau. 

 

Met deze kennis en ervaring heb ik mijn vakgebied verbreed met de honden. Met als hoofdactiviteit de paarden. Met regelmaat volg ik nog altijd cursussen en bijscholingen voor mij zelf en het bedrijf om de behandelingen verder te ontwikkelen.

 

Een behandeling is bedoeld om uw dier optimaal in conditie te brengen. Tevens dient het als ondersteuning bij blessures, maar voornamelijk om blessures juist te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

 

Het unieke van dit werk is om met alle technieken en kennis de mooiste samenstelling van een behandeling voor u en uw hond te mogen bieden. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor u en uw dier. Voor ieder dier en eigenaar een pakket en advies op maat. 

 

Heeft u vragen neem dan gerust contact met me op om uw wensen te bespreken.