Hippische College Limburg / Ellen's Equine Massage.

Partner Vrijdag:

 

Vandaag stellen we onze partner Ellen's Equine Massage aan jullie voor. Vanuit de samenwerking met de opleiding paardensport -houderij van CITAVERDE College verzorgt Ellen Jenniskens gastlessen en is ze gastdocent bij het regioleren. Ellen vindt het leuk om haar passie en kennis met de andere te delen. Ze leert de studenten met een andere manier te kijken naar paarden en met kleine ondersteuning het paard te helpen. Dit gebeurt zowel theoretische als in de praktijk. " Het is mooi om samen te verbinden en sterk te staan om iets te mogen betekenen voor de ontwikkeling van de studenten en de opleiding", aldus Ellen. 

 

Het bedrijf van Ellen is gericht op de gezondheid en welzijn van dieren. Elke behandeling is uniek en geeft het paard mee wat op dat moment nodig is. Dit kan bestaan uit spier, ontspanning, lymfe, ontwikkeling, voeding, verbinding, innerlijke spanning/ blokkades, gevoeligheid, trauma's enzovoort. De behandelingen worden uitgevoerd bij verschillende paarden van hobby tot internationale niveau. De passie van Ellen's beroep is samen een combinatie te zijn in de behandeling en met de eigen kennis en behandel methodes iets extra's te bieden. 

 

#hippischecollegelimburg.